Έναρξη μαθημάτων Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2021Β

Οδηγίες έναρξης εξαμήνου 2021Β΄

Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτές και οι καταρτιζόμενοι να ενημερωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας για το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η έναρξη των μαθημάτων κατάρτισης θα γίνει τη Δευτέρα 18/10/2021 και ώρα 15:00.

Την Δευτέρα 18/10/2021 θα πρέπει όλοι οι εκπαιδευτές/καταρτιζόμενοι να βρίσκονται στο χώρο του ΔΙΕΚ για ενημέρωση.

Προς όλους τους καταρτιζόμενους/ εκπαιδευτές

Κατά τη λειτουργία των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης εφαρμόζονται τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και ακολουθούνται οι οδηγίες των από 8.9.2021 εισηγήσεων της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, όπως αυτές επικαιροποιούνται και εξειδικεύονται με τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και κοινοποιούνται με εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

  1. Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της εκπαιδευτικής δομής του ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας.
  2. Κατά την είσοδό σας στο κτήριο πρέπει να έχετε μαζί σας το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή τη Βεβαίωση Νόσησης( εντός εξαμήνου) ή Βεβαίωση Αρνητικού Διαγνωστικού Ελέγχου Κορωνοϊού COVID -19 (rapidtest). Ο υποχρεωτικός εργαστηριακός διαγνωστικός έλεγχος γίνεται δύο (2) φορές την εβδομάδα έως 48 ώρες πριν την Τρίτη και Παρασκευή αντίστοιχα και διενεργείται από επαγγελματία υγείας ή ιδιωτική δομή της επιλογής των καταρτιζομένων/ εκπαιδευτών και με δική τους δαπάνη.

Κατά την προσέλευσή σας την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του ΔΙΕΚ ο πρώτος διαγνωστικός έλεγχος (rapidtest) γίνεται έως 48 ώρες πριν την πρώτη μέρα προσέλευσης στην εκπαιδευτική δομή..

Σε περίπτωση μη τήρησης των ανωτέρων ή αν το αποτέλεσμα του εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου είναι θετικό δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο του ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά κατάρτισης.

Στη διάθεσή σας,

ΔΙΕΚ Πτολεμαΐδας

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΔΙΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Καραζάνου 9, Πτολεμαΐδα
Τ.Κ. 502 00
Τηλ: 24630 54286
email: grammateia@iek-ptolem.koz.sch.gr